Starkare tillsammans

Visionspiloterna är vårt team som vill vara en bit av din resa att hitta nya vägar, kunder, kunskap eller kliva in och vara en del av er företagsresa. Om ni behöver arbeta med värderingar, motivation, tillväxt eller förnyelse i er verksamhet så har vi teamet som gärna är en del av processen. Våga ta in teamet som kan utmana, stötta, visionera och förändra tillsammans med er. Vi är Visionspiloterna vilket case eller pesonalgrupp behöver ni input på, processledning till eller nya tankar kring? Hör av er med ett case eller en fråga om personalutveckling. Vi ser fram emot att jobba med just er.
johan_kontakt Johan
Utbildad och certifierad i Non Violent Communication. Han är Visionspiloten som hjälper er med att få personalen och ledningen att nå fram med sina budskap. Ni som företag upplever och ökar nivån av kommunikation internt.
berg_webb Alexandra
Hennes passion och superkraft är kopplat till Värderingar. Hon är certifierad IPU ledare och hennes styrka är att få er personal att connecta med företagets grundvärderingar.
Fanny
Denna Visionspilot har verktygen att få er att uppskatta konflikter på arbetsplatsen. Hur drar ni som ledning, företag nytta av konflikter? Bli skickliga på att uppskatta olikheter och konflikter på arbetsplatsen och sedan lösa dom och växa med olikheter.
hangvar_kontakt Sandra
Kvinnan som kan få er personal att må bättre och prestera mer. Behöver din personal tid till reflektion, coachning och handledning i hur rollen som personen sitter på kan göras bättre? Då är den här delen av våra utbildningar perfekt. Kaffe med vision är måttot och effekterna att personalen presterar mer.
pilot2 Maria
Maria älskar att utmana deltagarna, kunderna och publiken. Hon är en värderingsfokuserad entreprenör som under de senaste 10 åren inspirerat, coachat, utbildat över 250 000 personer i ledarskap och entreprenörskap. Maria är en sprudlande inspiratör och driven processledare som bidrar med kreativitet och nytänk ute hos kund.
pilot2 Jens
Visionspiloten som med hjärta, driv och stor kunskap inom försäljning gärna kommer ut och föreläser om försäljning, socialt entreprenörskap och sin erfarenhet i att arbeta med människor som står långt från arbetsmarknaden och hur vi får dom produktiva och till nytta igen.
pilot2 Robin
Mer information kommer inom kort